Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Terra Teatre

Fem Arts escèniques. Teatre.

 • 3
  Mecenes
 • 6.0
  mensuals
 • 346.05
  total

Biografia

La companyia Terra Teatre neix l’1 de gener del 2016 amb la voluntat de posar un embolcall a tots el projectes escènics que es realitzen al voltant  de l’actor Jordi Hervàs Solà. Tot i aixì, i entenent que la creació teatral és un art col·lectiu, la companyia no té una vocació unipersonal  ans tot el contrari, li agrada envoltar-se d’artesans, artistes i gent estimada que entre tots i totes fan realitat aquests projectes teatrals. 

JORDI HERVÀS és llicenciat en Art Dramàtic, en l’especialitat d’interpretació, per l’Institut del Teatre de Barcelona. També té un màster sobre pedagogia teatral, “Teatre i educació”, realitzat a l’Institut del Teatre.
Va ser membre fundador del Teatre Nu, on va fer d’actor en tots els espectacles fins l’any 2000. Durant set anys va fer d’actor titellaire al programa de Televisió espanyola “Los Lunnis”, i més endavant al programa “Los Algos”, produït per TV Flash i Gestmusic. Després d’un petit i feliç parèntesi, el 2014 torna als escenaris de la ma de la companyia Príncep Totilau. l’1 de gener de 2016 Funda la companyia Terra Teatre.

MARIONA TUSET és Violoncel·lista. Estudia i es gradua al conservatori del liceu de Barcelona amb el professor Peter Thiemman. Després amplia els seus estudis a la Buchmann-Mehta academy of music de Tel-Aviv, on estudia amb el professor Hillel Zori. Actualment treballa com a professora i forma part de divereses formacions cambrístiques i orquestrals.

MARC HERVAS  és llicenciat en Art Dramàtic en l’especialitat de direcció escènica i dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona, i en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Conjuntament amb la Clara Dalmau, dins l’empresa Ca l’Ubú, SL, l’any 2007 funda La companyia del príncep Totilau, i el 2012 El ballet imperial de la Reina Rosamunda, on centra principalment la seva activitat. A més a més de tots els espectacles de les dues companyies, ha dirigit, també, produccions com “Petruixka”, al Gran Teatre del Liceu; “A l’arca a les vuit”, una producció de la Fundació Xarxa i del Temporada Alta que també es va poder veure al TNC; els concerts per a infants “Percussions”, “Els colors del metall” i “Wimoweh”, a L’Auditori de Barcelona, i “Un te a la menta” per a l’Obra Social de “La Caixa”. També ha dirigit espectacles com “La Ventafocs, potser sí, potser no”, en una coproducció del Teatre Nu i el TNC, i “El cel de Mozart”, a la companyia Microcosmos Teatre. Va dirigir al Liceu l’òpera “Oh, l’amor!” dins el programa Òpera a Secundària, i“Els nous colors del metall” per a L’Auditori.

GABRIELLA MEZŐ VAN REEKEN és violoncel·lista i intèrpret en l'espectacle "Els darrers dies de la Catalunya republicana".

FINA LÓPEZ LÓPEZ
Actriu de teatre, cine i Tv. Professora i pedagoga teatral.
Formada a l’escola Central de Teatre, en el Recorregut Professional d’Arts Escèniques. A l’Institut del Teatre, en el Postgrau de Teatre i Educació i a Silberestudio/El Club de Actores, en interpretació davant de càmera.
Va participar i actuar durant 4 anys a l’escola de teatre “La Tarima” d’Igualada. Va ser cofundadora, creadora i actriu, de la companyia de teatre Quadrat Màgic, en dos dels seus espectacles de creació pròpia. Va formar part de la companyia Experiment-u, en quatre dels seus espectacles. Actriu de la companyia Barcelonina Mamut Teatro, treballant en l’obra dramàtica de creació pròpia Monstruos Perfectos. En el darrer any ha protagonitzat diversos curtmetratges i capítols de TV i actualment i des de fa més 10 anys.

Estadístiques generals

 • 3
  Mecenes
 • 6.0
  mensuals
 • 346.05
  total
 • 60
  Publicacions
 • 20
  seguidors