Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Terra Teatre

Fem Arts escèniques. Teatre.

  • 2
    Subscribers
  • 4.0
    monthly
  • 373.97
    total

El micromecenatge en el temps del coronavirus.

Doncs si, amics i amigues, la cosa pinta malament. Les companyies de teatre que "funcionàvem" (aconseguiem sobreviure) abans del 12 de març de 2020, ara estem entrant en caiguda lliure! Vàrem ser els primers en recollir els trastos i segurament serem els últims en sortir de la cova.
El dia 11 de març de 2020 estàvem actuant fent bolos escolars al teatre de Blanes. El dia abans havíem fet dos funcions més al mateix teatre i ja corríen rumors sobre la paralització total del País! L'11 vam arribar al teatre de Blanes per fer la funció i els escolars ja no van venir. Si, aixeteros i aixeteres, el teatre és una cosa que només es pot fer amb públic i en directe. Si no, és diu TV o cine que també ens agrada molt però no és teatre. Oh, i doncs que fem per sobreviure? La resposta és: NO HO SÉ! . D'altra banda, creiém que això tard o d'hora acabarà i tornarem a fer teatre, no sé pas en quines condicions, però tornarem a fer teatre. I ho sé perquè sempre, amics, en la história de la humanitat hi ha algú que als vespres, dintre d'una cova i a la claror del foc a projectat ombres i explicat històries  a la resta de la tribu que han llaurat la imaginació de tots els membres del clan...... aquesta imaginació que ha cohesionat la tribu i la fet més forta.. Potser no n'erem del tot conscients però ara crec més que mai que som impescindibles per la tribu.
Bé doncs, torno a la pregunta important: com ho farem per sobreviure si la tribu esta en crisi? Si la tribu no surt a caçar i esta confinada a la cova?  La resposta és: NO HO SÉ! tampoc sé si haurem de dedicar-nos a una altra cosa però el que tenim clar es que mentre puguem seguirem fent ombres per la resta de la tribu. Bé, ara no podem perquè sen's ha acabat la llenya i el foc però d'aquí uns dies TORNAREM A EXPLICAR HISTÒRIES!
És per això, amics i amigues, que us demano ajuda: FEU-VOS MECENES DE TERRA TEATRE. Ara més que mai el micromecenatge pot ajudar a sobreviure a petites companyies com la nostra. A partir de 2€ al mes ens ajudareu a mantenir la companyia i realitzar nous projectes. A més, ara estem en un moment clau en la vida de la companyia ja que estem produint el nostre segon espectacle: LA FARMACIOLA DEL MALALT IMAGINARI. Volem que sigueu partíceps d'aquest moment trascendental i que ens ajudeu amb el vostre mecenatge.

FEU-VOS MECENES DE TERRA TEATRE!!
Terra Teatre
07 April 2020