Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Terra Teatre

Fem Arts escèniques. Teatre.

  • 7
    Subscribers
  • 23.0
    monthly
  • 124.76
    total

Per 2 eurets feu-vos mecenes de Terra Teatre! La vostra gota fa que ragi l'aixeta de Terra Teatre!

Estimats amics i amigues,
Com molts de vosaltres ja sabreu, hem aconseguit estrenar LA FARMACIOLA DEL MALALT IMAGINARI. Ha estat un procès molt llarg en el qual ens em enfrontat a pandèmies mundials i manca de recursos econòmics. Us confessem que ha estat un procés complicadíssim. Però hem arribat fins aquí i estem convençuts que tenim un bon espectacle i que encara en volem fer més perque tenim moltes coses a dir! I dit això, arriba la proposta que faig a tots els amics i amigues de Terra Teatre: FEU-VOS MECENES DE TERRA TEATRE! Per 2€ al mes et convertiràs en mecenes nostre. La teva gota fa que ragi l'aixeta de Terra Teatre!!! Si et fas mecenes de Terra Teatre abans que acabi el 2020 participaràs en un assaig via streaming de la FARMACIOLA DEL MALALT IMAGINARI. Estem carregats de projectes i els volem compartir amb tu. Ja veuràs que ser mecenes de Terra Teatre a través de la pàgina de micromecenatge de l'aixeta és facilíssim.

FEU-VOS MECENES DE TERRA TEATRE!
En breu, tindrem l'espectacle traduït al castellà amb la qual cosa podrem engegar una futura gira per l'Estat Espanyol. De moment, el passat 20 de novembre  ja vàrem poder gaudir d'un tastet a Espanya amb el bolo que vam fer a Madrid (Cercle Català de Madrid) Heus aquí  una foto  de l’actuació. Gràcies amics de Madrid!! Vam gaudir molt! 
Momento de la actuación que hicimos en el Círculo Catalán de Madrid. Gracias amigos de Madrid !! Disfrutamos mucho! 
foto: @daniquerol_photo