Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Terra Teatre

Fem Arts escèniques. Teatre.

  • 2
    Mecenas
  • 4.0
    mensuales
  • 373.97
    total

Bolo de ELS DARRERS DIES DE LA CATALUNYA REPUBLICANA número 100!!

ACTUACIÓ 100!! Aquest dissabte dia 19 de juny  FAREM L’ACTUACIÓ NÚMERO 100 de ELS DARRERS DIES DE LA CATALUNYA REPUBLICANA!!. Contents I agraïts a tothom! als regidors I tècnics que han confiat en el nostre projecte. Farem l’actuació núnero 100 al Casal Font d’en Fargues, al barri d’Horta .. si a l’estimada Horta de Rovira i Virgili! Visca!
Gràcies a la meva família, Marc Hervàs, Cia. Príncep Totilau, Irene Santos, Edmond Bosch, Gabriella Mezo, Mariona Tuset, Biel Serena, Aleksandra Janas…….
Aquest és el llarg Camí que ha fet Rovira i Virgili: Sant Martí de Tous, Vilanova del Camí, Ripoll, La Pobla de Claramunt, Capellades, Igualada (Teatre de l’Aurora), Tarragona (URV), Barcelona (Teatre la Vilella), Girona (Teatre la Planeta), Les Franqueses del Vallés, Calaf  (Casal de Calaf), Ulldecona, Gandia, Sant Feliu de Guíxols, Martorelles, Reus (Teatre Bràvium), Les Borges Blanques, Barcelona. Casa d’Horta de Rovira i Virgili, Puigcerdà, Tremp,  Montblanc, Seva, Vilassar de Mar, València (Teatre Micalet), La Selva del Camp, Roda de Ter, Berga, Vilobí d’Onyar, Malgrat de Mar, Torredembarra, Manresa (Sala petita del teatre Kursaal), Matadepera, Sant Carles de la Ràpita, Lliçà de Vall, La Garriga, La Palma de Cervelló, Santa Coloma de Farners,  Igualada (Teatre de l’Ateneu), Alcoletge, Fondarella, Els Hostalets de Pierola, Tortosa, Juneda, Gironella, Palau Solità i Plegamans, Santa coloma de Queralt, Valls, La Sénia, Sabadell, Sant Vicenç de Castellet, Castelldefels, Artès, La Seu d’Urgell, Sant Sadurní d’Anoia, Lleida, Cantallops, Madrid (Teatre del Cercle Català de Madrid), Olot, Alcarràs, Falset,Sant Quirze del Vallès, Lausana (Suïssa), Maçanet de Cabrenys, Sant Feliu de Llobregat, La Jonquera (Museu de l’exili, MUME). Sant Pere de Ribes, Torres de Segre, Igualada, Castellolí, Olesa de Montserrat, Vilanova i la Geltrú, Sant fruitòs de Bages, Vilafranca del Penedès, Tarragona, Barcelona (Casal Font d’En Fargues), Altafulla, Flix, Collbató, Llagostera, Parets del Vallès, Castellbell i el Vilar, Collsuspina, Lliçà d’Amunt,  Barcelona (Casal Font d’en Fargues).19 de juny de 2021.