Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Terra Teatre

Fem Arts escèniques. Teatre.

  • 2
    Mecenes
  • 4.0
    mensuals
  • 373.97
    total

La teva gota fa que ragi l'aixeta de Terra Teatre!!! Si et fas mecenes de Terra Teatre abans que acabi el 2020 participaràs en un assaig via streaming de la FARMACIOLA DEL MALALT IMAGINARI.

LA FARMACIOLA DEL MALALT IMAGINARI

Aquest vídeo encara s'està processant
Si et fas mecenes de Terra Teatre abans que acabi el 2020 participaràs en un assaig via streaming de la FARMACIOLA DEL MALALT IMAGINARI.
Estimats amics i amigues,

Com molts de vosaltres ja sabreu, hem aconseguit estrenar LA FARMACIOLA DEL MALALT IMAGINARI. Ha estat un procès molt llarg en el qual ens em enfrontat a pandèmies mundials i manca de recursos econòmics. Us confessem que ha estat un procés complicadíssim. Però hem arribat fins aquí i estem convençuts que tenim un bon espectacle i que encara en volem fer més perque tenim moltes coses a dir! I dit això, arriba la proposta que faig a tots els amics i amigues de Terra Teatre: FEU-VOS MECENES DE TERRA TEATRE! Per 2€ al mes et convertiràs en mecenes nostre. La teva gota fa que ragi l'aixeta de Terra Teatre!!! Si et fas mecenes de Terra Teatre abans que acabi el 2020 participaràs en un assaig via streaming de la FARMACIOLA DEL MALALT IMAGINARI. Estem carregats de projectes i els volem compartir amb tu. Ja veuràs que ser mecenes de Terra Teatre a través de la pàgina de micromecenatge de l'aixeta és facilíssim.

FEU-VOS MECENES DE TERRA TEATRE!

Us deixo amb un petit vídeo amb un recull d'imatges del nou espectacle LA FARMACIOLA DEL MALALT IMAGINARI.