Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Terra Teatre

Fem Arts escèniques. Teatre.

  • 2
    Mecenes
  • 4.0
    mensuals
  • 373.97
    total

Terra Teatre amb el projecte AraArt

Avui us volem explicar la nostra participació artística en el programa del Departament d'Educació de la Generalitat  de Catalunya "AraArt". Aquest projecte posa en contacte a "agents artístics" com nosaltres i els apropa als alumnes dels Instituts. És una manera que l'alumnat entengui la realitat del món artístic professional. Per nosaltres és un plaer compartir moments amb l'alumnat de l'Institut Vallbona d'Anoia!  En aquestes fotografies compartiem assaigs al Teatre de l'Aurora i al Teatre de Vallbona d'Anoia.

Hoy os queremos explicar nuestra participación artística en el programa del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya "AraArt". Este proyecto pone en contacto a "agentes artísticos" como nosotros y los acerca a los alumnos de los Institutos. Es una manera que el alumnado entienda la realidad del mundo artístico profesional. Para nosotros es un placer compartir momentos con los alumnos del Instituto Vallbona d'Anoia! En estas fotografías compartíamos ensayos en el Teatre de la Aurora y el Teatro de Vallbona d'Anoia.
Terra Teatre
28 Setembre 2021