Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Terra Teatre

Fem Arts escèniques. Teatre.

  • 2
    Mecenes
  • 4.0
    mensuals
  • 373.97
    total

US CONVIDEM A VEURE "ELS DARRERS DIES DE LA CATALUNYA REPUBLICANA" A OLOT!!!!

La companyia Terra Teatre convidem a tothom que vulgui a veure el nostre espectacle "Els Darrers dies de la Catalunya republicana" a Olot el proper dijous 13 de juny.
Des de la companyia Terra Teatre convidem a tothom que vulgui a veure el nostre espectacle "Els Darrers dies de la Catalunya republicana" OLOT el proper 13 de juny (primer pase a les 10h i sehon pase a les 21h.)
Volem que siguis el nostre mecenes. Però abans cal que coneguis la feina que fem. És per això que des de la companyia Terra Teatre convidem a tothom que vulgui a veure el nostre espectacle "Els Darrers dies de la Catalunya republicana" a Olot el proper 13 de junya a les 10h i a les 21 al Teatre Principal d'Olot. Després de la representació us convidem a pujar a l'escenari per intercanviar opinions. Envieu un mail a [email protected] amb l'assumpte "Aixeta" i així sabrem qui té interès a conèixer la companyia.  Us guardarem una invitació! . ENS VEIEM AL TEATRE!!

SUBSCRIU-TE A TERRA TEATRE
Terra Teatre
20 Maig 2019