Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Terra Teatre

Fem Arts escèniques. Teatre.

  • 2
    Subscribers
  • 4.0
    monthly
  • 16.28
    total

ELS DARRERS DIES DE LA CATALUNYA REPUBLICANA

Espectacle ELS DARRERS DIES DE LA CATALUNYA REPUBLICANA. Antoni Rovira i Virgili.
La companyia TERRA TEATRE  ofereix l'espectacle ELS DARRERS DIES DE LA CATALUNYA REPUBLICANA basat en el text del gran Rovira i Virgili. Estem convençuts que l'espectacle serà del vostre interès ja que aquest proper 2019 es commemora el 80é aniversari del final de la Guerra Civil i del posterior èxode de milers de catalans i catalanes.
Multitud de temes connecten els anys 30 amb l'actualitat: les relacions entre Catalunya i Espanya, els èxodes per Europa i la por a la pèrdua de la pròpia identitat. Rovira i Virgili narra, en primera persona, el viatge sense retorn que va fer amb la seva família i diverses personalitats polítiques i culturals fins a França el gener de l'any 1939. En aquest viatge, compartirà amb la resta de catalans i catalanes tots els dolors: La pèrdua de la llar, la fam, el fred i la incertitud del demà.
L'espectacle és un diàleg entre el personatge Antoni Rovira i Virgili i una violoncel·lista que s'expressa amb el seu instrument. Aquest espectacle està recolzat per la Universitat Rovira i Virgili per la celebració del 25é aniversari de la seva fundació. 
We are in Beta mode. It's possible you might find an error. Please tell us about it at info@aixeta.cat