Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Terra Teatre

Fem Arts escèniques. Teatre.

  • 2
    Mecenas
  • 4.0
    mensuales
  • 373.97
    total

ELS DARRERS DIES DE LA CATALUNYA REPUBLICANA

Espectacle ELS DARRERS DIES DE LA CATALUNYA REPUBLICANA. Antoni Rovira i Virgili.
La companyia TERRA TEATRE  ofereix l'espectacle ELS DARRERS DIES DE LA CATALUNYA REPUBLICANA basat en el text del gran Rovira i Virgili. Estem convençuts que l'espectacle serà del vostre interès ja que aquest proper 2019 es commemora el 80é aniversari del final de la Guerra Civil i del posterior èxode de milers de catalans i catalanes.
Multitud de temes connecten els anys 30 amb l'actualitat: les relacions entre Catalunya i Espanya, els èxodes per Europa i la por a la pèrdua de la pròpia identitat. Rovira i Virgili narra, en primera persona, el viatge sense retorn que va fer amb la seva família i diverses personalitats polítiques i culturals fins a França el gener de l'any 1939. En aquest viatge, compartirà amb la resta de catalans i catalanes tots els dolors: La pèrdua de la llar, la fam, el fred i la incertitud del demà.
L'espectacle és un diàleg entre el personatge Antoni Rovira i Virgili i una violoncel·lista que s'expressa amb el seu instrument. Aquest espectacle està recolzat per la Universitat Rovira i Virgili per la celebració del 25é aniversari de la seva fundació.